«Είμαι αγανακτισμένος στο φουλ»

2011-07-08 18:14

Σχόλιο αναγνώστη  στο newsbeast.gr

«Είμαι αγανακτισμένος στο φουλ»«Φίλοι και φίλες, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, απλά λέω τη γνώμη μου και είμαι αγανακτισμένος στο φουλ. Πιστεύω ότι πρέπει όλα τα κόμματα, όλες οι οργανώσεις, αυτήν την στιγμή να  ενωθούμε στο Σύνταγμα και να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό.

Γιατί οι παμήτες προσπαθούν να φέρουν τα εμβλήματά τους, οι ακροαριστεροί να μαλώνουν σαν παιδιά με τους ακροδεξιούς, οι χούλιγκανς να κάνουν τα δικά τους κ.λ.π. κ.λ.π.;

Αυτήν την στιγμή, η Ελλάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, αυτήν την στιγμή πρέπει να ενωθούμε όλοι αχρωμάτιστοι, να αντιμετωπίσουμε τον πολύ δυνατό εχθρό που η λέξη χούντα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κάνει.

Όταν το καταφέρουμε και δημιουργήσουμε σωστή δικαιοσύνη, τότε λύνουμε τις διαφορές μας και πάλι ειρηνικά την στιγμή που θα έχουμε πραγματική διαφάνεια. Το χάος που δημιουργείται αυτήν την στιγμή μεταξύ μας βολεύει μόνο τους μασόνους που μας κυβερνούν και την ΝΔ που μας ξέσκισε και της επιτρέπετε να έχει και γνώμη στα συμβάντα και να βγαίνουν στα κανάλια να το παίζουν αντιπολίτευση και να μας υπερασπίζουν και καλά!


Αν συμφωνείτε διαδώστε το